SKÖNERO BED & BREAKFAST

– speciella rum och skönt poolhäng –

Den 28 maj slår ett nytt B&B upp dörrarna på Skönero.
Paret Axmacher förbereder nu inför öppningen och visade under dagens besök hur de planerar för verksamheten.

.

ÖVERNATTNING
Här finns några rum att hyra, både enkel-, dubbel- och familjerum. Varje rum har en särskild karaktär och hela huset har intressanta lösningar, konstnärliga inslag och vackra vyer mot grönskan. Frukostmatsalen bjuder in till en mysig, lugn stund och här kommer paret servera en rik och traditionell frukost.

.

MÖTESPLATS
Sällskapsutrymmen och kök är generöst tilltagna. Dessa kan hyras även separat om man skulle vilja anordna en egen tillställning eller möte pga platsbrist hemma eller för att komma ifrån den vanliga arbetsmiljön. Paret erbjuder sig då att ta hand om det praktiska kring dukning och disk, enklare kalla rätter m.m. Annan typ av mat kan köpas av annan aktör och levereras till platsen.

.

MILJÖN
Skönero ligger strategiskt vid vägg E22, väl synligt från vägen. Huset ligger högt och blickar ut över hagar med kreatur, en del av gården samt skog. Runt huset finns en grönskande trädgård, små odlingar och utrymme för badminton, kubb och crocket. På altanen finns en pool (uppvärmd av solceller) med 3 m djup och plats för att simma och leka. Altanen är rejält tilltagen och erbjuder möjlighet till både grillning, solning och vila.

Vill ni veta mer om Skönero B&B? Välkommen att kontakta Monica Axmacher: monicaaxmacher@gmail.com

Hemsidan är snart färdig!