Näringslivsfrukost 23/10

Varje månad har vi en frukost för näringslivet i kommunen. Vi alternerar mötesplatsen mellan orterna och visar plats och tid i vår evenemangskalender. Dessa frukostar är skapade för att näringsidkare ska kunna knyta nya kontakter, få tips och kunskap, ställa frågor till kommunen, hitta samarbetsformer eller kanske presentera nya idéer.Denna onsdagsmorgon får vi tips kring ämnet ekonomi av Patrik Fjärstedt på Thorell Revision. Thorell Revision har sedan 1991 sysslat med revision, affärsservice och rådgivning. Denna morgon delar Patrik med sig av sin kunskap kring bland annat företagsvärdering, skatteregler för fåmansföretagare och nyttan med revision.

Efter föreläsningen berättar vi om de lokala tjänster och företag som finns på området!

Det här tror vi kan bli en riktigt intressant morgon för dig som företagare – hoppas du tar dig tid att komma.

Efter föreläsningen finns det tid för frågor och nätverkande. Varmt välkommen!

  • PLATS:           Gryts Bygdegård (gott om platser)
  • TID:                08:30-10:00
  • ANMÄLAN:   vaxel@valdemarsvik.se eller 0123-19100. Vänligen anmäl även eventuella allergier.