Klimatnytta och skogens många produkter

I Sverige är 70% av ytan täckt av skog, i Östergötland är 65% av landarealen täckt av skog, och tillväxten är dubbelt så stor som avverkningen. Man räknar med att svenska skogar tar upp mer än 80% av landets koldioxidutsläpp. Dessutom kan allt som görs av olja idag göras av trä i morgon. Ju mer fossila material och råvaror vi ersätter med skog desto bättre. Den cirkulära skogen gör att vi kan bruka utan att förbruka då en avverkad skog ersätts med ny skog och dess produkter ingår i ett kretslopp.
.
Välkomen till ett lärorikt seminarium med möjlighet till intressanta diskussioner!
.
TID: 11 november 14.00 – 16.00
PLATS: Vreta Kluster, Klustervägen 11, Vreta Kloster
PRIS: Kostnadsfritt

https://vretakluster.customer.eclub.se/Events/Registration/Register/1d1a0780-b723-49e9-b3f8-aae9008a6ab4/