EVENEMANG 2020?

Vi vill gärna hjälpa till att sprida information som evenemang och aktiviteter som ni kommer arrangera under 2020. Det är helt kostnadsfritt och främjar både er själva och kommunen som helhet.

Uppgifterna kan ni skicka in kontinuerligt under hela året. Uppgifterna visas i kalendariet på kommunens och Visit Östergötlands hemsida.

Genom att besöka vår hemsida https://upplev.valdemarsvik.se/evenemang/ och klicka på ”lägg till evenemang” hittar du ett formulär i vilket du fyller i uppgifter om händelsen. Observera att det krävs ett passande foto och klockslag för händelsen.

Om du stöter på problem när du ska lägga till evenemang kan vi vara behjälpliga. Skicka information och foto till conny.malmstrom@valdemarsvik.se så hjälper vi dig. Ni kan även nå oss på telefon 0123-19392 (Malin Österström).

Evenemangsuppgifterna kommer även finnas med i Valdemarsviksbladets majutgåva. Den distribueras till alla hushåll i Valdemarsvik, till sommarboendes hemadresser samt till turistbyråer. Stoppdatum för uppgifter i denna trycksak är 15 april  2020. Ett axplock av aktuella evenemang från kalendariet kommer även finnas med i andra Valdmarsviksblad och i sociala medier.

Malin Österström & Conny Malmström