Tre sätt att lyckas med sin kommunikation

Den digitala världen erbjuder massor med möjligheter för kommunikation och marknadsföring! I detta webbinarium får du tillgång till några enkla handfasta tips på hur du ökar din synlighet i digitala kanaler. Och du lär dig att skapa inspirerande innehåll för sociala medier.

Om innehållet:
3 sätt att lyckas med din kommunikation:
– Optimera dina kommunikationskanaler
– Skapa innehåll som engagerar i SoMe (Facebook och Instagram)
– Annonsering i Facebook och Instagram

Under ca 50 minuter går vi igenom optimering av digitala kanaler (såsom webbsidor, Facebook, Instagram och Google My Business), innehållsproduktion för sociala medier och sist men inte minst kortfattat om Facebook-annonsering.

Här finns länken: https://corporate.visitsweden.com/kunskap/maltid/tre-satt-att-lyckas-med-sin-kommunikation/