MÖJLIGHET FÖR ENTREPRENÖRER

Turistinformation och hamnvärdskap

Valdemarsviks kommun står inför att förnya avtal och kanske arbetssätt kring uppdrag gällande turistinformation och värdskap för gästhamn och ställplatser i Valdemarsvik. De avtal vi har gäller till årsskiftet och inför kommande år vill vi gärna ha dialog med lokalt näringsliv och potentiella entreprenörer. Den 13/10 bjuder vi därför in till dialogmöte där vi även kommer diskutera ekonomiska förutsättningar för uppdraget. Efter mötet hoppas vi att de som är intresserade av att ta uppdraget har en tydlig bild av omfattningen och de önskemål som finns hos lokal näring.

Värdskap, ambassadörskap och information om kommunens alla delar är viktigt för oss alla. Nu hoppas vi att samlas kring att skapa en bra lösning inför kommande år! Dela gärna detta brev med dem ni tror vill delta.

  • Datum:               13/10
  • Tid:                     08:00-10:00
  • Plats:                  Folkets Hus, B-salen, Valdemarsvik

Anmälan till vaxel@valdemarsvik.se eller 0123-19100

Med vänliga hälsningar

Valdemarsviks Kommun