Lär dig annonsera på Facebook och Instagram!

Vill du bli mer synlig med ditt erbjudande i sociala medier? Eller vet du att dina kunder söker efter dina produkter på nätet? Då kan annonsering på Facebook vara verktyget som ökar din merförsäljning.
 
Under en halvdagsworkshop följer vi steg för steg i processen för att sätta upp en lyckad annonskampanj på Facebook och/eller Instagram. Vi gör också en fördjupning kring Facebookpixeln och retargeting, för att effektivisera och automatisera vår marknadsföring. Dessutom sätter vi grunderna för uppföljning av våra kampanjer för att kunna utvärdera resultatet. För att delta i workshopen behöver du ha en Facebooksida och ett Instagramkonto som är ihopkopplade, och till dessa ett aktivt annonskonto/ Business Manager. Efter avslutad workshop har du en aktiv kampanj på Facebook och Instagram och kunskaper för att kunna ta nästa steg i din annonsering.
 
Förkunskaper
Det är en fördel om du deltagit i den strategiska workshopen den 15/9. Du behöver ha en facebooksida, ett Instagramkonto och ett aktivt annonskonto/business manager. Upplägget bygger på att du är inloggad vid kursstart. Blir du tveksam, hör av dig så kan vi stötta för att skapa upp detta.
 
Föreläsare: Chrille Peterson är digital strateg och affärsutvecklare med bakgrund i reklambranschen. Han är en flitigt anlitad föreläsare och workshopledare, med fokus på digital marknadsföring och sociala medier.
 
  • TID: 13 oktober kl 9.00-12.00
  • PLATS: Digitalt, länk skickas ut i förväg till alla anmälda.
  • KOSTNAD: 250 kr/person
  • ANMÄLAN: Anmäl dig senast 11/10 Obs: Antalet platser är begränsat till 15 pers, så först till kvarn gäller!
 
FRÅGOR: Kontakta Jesper Lindström, projektledare Marknadslyftet, 0708-993363
 
ANMÄLAN: https://vretakluster.customer.eclub.se/Events/Registration/Register/328d92a4-b81d-40f8-a452-abec009617da