Bästa Tillväxt – Valdemarsvik kan klättra

“Bästa Tillväxt ” är en utmärkelse som delas ut till en kommun i varje län. Det är organisationen SYNA som delar ut utmärkelsen  (start 2007).

För att få fram pristagare mäter SYNA tre olika kriterier hos alla svenska aktiebolag och hur dessa förändras mellan de två senaste boksluten. Utmärkelsen går till den kommun som har störst andel företag som nyanställer, ökar sin omsättning och går med vinst. Utifrån detta material skapas ett tillväxtindex som gör att kommunerna i ett län kan jämföras med varandra.

Nedan finns resultaten för Östergötland. Valdemarsvik är inte med i toppen vilket indikerar att det finns en del utvecklingsmöjligheter här kopplat till lönsamhet och tillväxt. Om man som företagare är intresserad av att diskutera dessa frågor vidare finns bra hjälpa att få. Välkommen att kontakta oss för att hitta rätt.

Östergötlands län
1. Boxholm
2. Motala
3. Söderköping
4. Linköping
5. Mjölby
6. Finspång
7. Norrköping
8. Kinda
9. Vadstena
10. Åtvidaberg
11. Ödeshög
12. Valdemarsvik
13. Ydre

Bästa Tillväxt 2020 – alla kommunernas placeringar | SYNA

SMARTA SÄTT ATT ÖKA FÖRETAGETS VINST | (valdemarsvik.se)