Nysatsning mitt under pandemin – går det?

Under 2020, mitt under pandemin, tog Sara Skullman steget och blev företagare på heltid. Företaget erbjuder tjänster för förbättrad hälsa. Starten blev en utmaning men tack vare digitala tekniker som möjliggör att kunder från hela Sverige kan ta del av företagets tjänster har verksamheten gått runt.

   Digitala tjänster och fysiska behandlingar

I företaget Hälsoresultat erbjuder Sara tjänster ”Livsstilsprogrammet”. Livsstilsprogrammet är utvecklat i Norge, initialt för att ställa tillrätta obalanser som kan finns i kroppen. Obalanser kan orsaka bla. högt blodtryck, höga blodfetter, obalans i hormonerna och öka stresshormoner. Programmet har även visat resultat när det kommer till minskad hunger och sötsug, rensning av slaggprodukter, förbättrad tarmhälsa, bättre energitillgång och minskad vikt. Programmet innehåller kostschema och kontinuerlig coaching/peppning. Den som vill göra programmet kan genomgå det helt digitalt eller genom att träffa Sara under programtiden. Den digitala tekniken har möjliggjort att Hälsoresultat har klienter både i Norrland och södra Sverige, en riktig fördel under pandemin förstås!

Hälsoresultat erbjuder även laserterapi. Behandlingen erbjuds den som t.ex  vill bli fri från abstinens när denne ska sluta med t.ex nikotin. Laserterapin stimulerar särskilda delar av kroppen vilket ökar endorfinproduktionen. Det resulterar i att nikotinreceptorerna bli mättade och abstinensen minimal. Abstinensen är en av de främsta orsakerna till återfall och metoden visar på nytta hos en bred skara klienter. Behandlingen behöver förstås ske genom fysisk behandling. Hälsoresultat tar emot på Kyrkogatan 1 i Valdemarsvik eller på företagets adress utanför Västertryserum. Man kan också boka hembesök.

Företaget erbjuder även andra tjänster som du kan läsa mer om på hälsoresultat.se

Vi önskar Sara och Hälsoresultat varmt lycka till på den fortsatta resan att hjälpa individer till bättre hälsa!