Utbildning för medarbetare?

Kompetens.nu

kompetens.nu har samlat utbildningar från olika leverantörer på lärportalen. Företagens anställda kan välja att läsa enstaka moduler eller hela utbildningar. Allt efter tid och behov. Många är nu permitterade eller i omställning och nu finns ett utmärkt tillfälle att gå starkare ur krisen.

Bakom satsningen på lärportalen står myndigheterna Tillväxtverket, Vinnova och Myndigheten för yrkeshögskolan, arbetsgivarorganisationerna Teknikföretagen och Industriarbetsgivarna, fackförbunden IF Metall, Sveriges Ingenjörer och Unionen samt Combient.

Kompetens.nu erbjuder i en uppstartsfas industriföretag kostnadsfria digitala utbildningar för att kompetensutveckla sina anställda. Utbudet ökar kontinuerligt och kommer även inkludera flera branscher. Idag genomförs kurserna/utbildningarna på engelska men inom kort utökas även utbudet med svenska utbildningar. 

Läs mer på kompetens.nu