Flytta ditt företag hit

Som företagare behöver man i många fall kontakta kommunen i olika ärenden. Det kan behövas oavsett om du har varit verksam i flera år eller inte har startat ditt företag ännu. På vår näringslivsavdelning samordnar vi svaren från olika verksamheter och informerar dig.

Frågorna kan handla om tillstånd, verksamhetsutveckling, nya lokaler med mera. Du är varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med dina frågor.

Här finns lokaler och mark för den som är intresserad av att flytta sitt företag hit!

Bo och verka i idyllen!

Valdemarsvik präglas av kreativitet, öppenhet och respekt för miljön och naturen. Allt detta skapar förutsättningar för ett liv i balans. Enastående livsmiljöer, aktiviteter, spänstigt näringsliv och god samhällsservice är exempel på faktorer som får invånarna att trivas.

Verka här

Här har du nära till allt. Skärgård och öppet hav, böljande landskap, djupa skogar, inbjudande badsjöar, städer i grannkommuner, tågförbindelser och flygplatser. De som lever här värnar om varandra och vår samhällsutveckling. Vi bygger framgång genom samverkan och kommunikation. Här finns en stark entreprenörsanda och ett brett näringsliv. Det finns goda möjligheter att starta nya företag eller flytta sin verksamhet hit. Vill du hellre ta anställning finns det arbetstillfällen som bara väntar på dig.

Bo i idyllen

Vill du bo i centralorten vid vår unika fjord Valdemarsviken, i skärgården – eller i någon av de mindre tätorterna? Här är alternativen många och hur du än väljer har du ett nätverk av vägar, transporter och skolskjuts. Norrköping och Linköping ligger på pendlingsavstånd för dig som vill arbeta i staden – men bo i idyllen.

Mer tid

Det enkla livet i på landsbygden erbjuder trygghet, närhet och service som bidrar till god livskvalitet. Här finns inga bilköer men många föreningar och aktiviteter för i princip alla intresseriktningar och för ung och gammal.

Välkommen till idyllen!