27Nov

Frukost för näringslivet - RK Teknik Gusum

Datum 27 Nov 2019
Tid 08:30 - 10:00
Plats Gusum , Gusum

Varje månad har i en frukost för näringslivet i kommunen. Vi alternerar mötesplatsen mellan orterna och visar plats och tid i vår evenemangskalender. Dessa frukostar är skapade för att näringsidkare ska kunna knyta nya kontakter, få tips eller ny kunskap, ställa frågor till kommunen, hitta samarbetsformer eller kanske presentera nya idéer.

27/11  Näringslivsfrukost – skolans digitalisering och besök på RK Teknik
Vad är det kommunens unga får med sig från skolan genom digitala utvecklingen – och vad möter då företagen för digitala arbetssätt hos framtidens arbetskraft? Angelica Johansson är IKT-pedagog (informations- och kommunikationsteknologi) på Valdemarsviks kommun och delar med sig av skolans arbete denna morgon.

Vi får också nöjet att se och höra om RK Tekniks verksamhet och utveckling. Företaget startade 1985 i mindre skala men har under åren växt både grafiskt och omsättningsmässigt. RK har i huvudsak 2 verksamhetsområden; RK Teknik Produktion (tillverkning av bl.a. stålkonstruktioner, ingjutningsgods för betong och balkong) och RK Teknik Balkongbyggarna. Företaget är fortfarande i familjen Karlssons ägo och sysselsätter ca 50 medarbetare.

Efter visningen finns det tid för frågor och nätverkande. Varmt välkommen!

Anmälan sker till vaxel@valdemarsvik.se eller 0123-19100

 

Frukost för näringslivet - RK Teknik Gusum

Kontakt

Malin Österström